1. Runde i Spania
Startside ] Opp ] [ 1. Runde i Spania ] 2. Runde i Portugal ] 3. og 4. R. i USA ] 5. og 6. Runde Japan ] 7. Runde i Frankrike ] 8. runde i Italia ] 9. runde i Polen ] 10. runde England ] Andorra, nest siste ] VM-Kvinner 06 ] Raga Verdensmester 06 ] VM-Lag 06 kvinner og menn ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

04.04.06

15.000 tilskuere så Antonio Bou ta sin første VM-seier.

Og - en fin plassering for Thomas Tandberg !

Nå konkurreres det i 3 klasser. Den vanlige VM med høyest status, Youth VM (16-18 på 125) og Junior VM (18-21 fri sykkel). Løpene ble kjørt i Nigran, Spania.

Mange av toppførerne uttrykte begeistring for de varierte seksjoner som krevde et bred spekter av ferdighet. Det fantes mange steiner, tørre og våte, sleipe bekker og krevende dobbelkanter.

VM: Etter første runde ledet Bou, samme ungdommen som sjokkerte Indoor  publikummet da han som reserve vant i i England. På 2. plass fulgte Lampkin fulgt av Fajardo og Raga på 4. I annen runde hadde det blitt noe tørrere og lettere, nå skjerpet Raga seg betydelig men det gjorde også Bou som derved kunne beholde ledelsen. Raga og Lampkin hadde begge 60 prikker totalt men Raga trakk korteste strå med færre nuller. VM toeren fra 2005 - Fujinami - slet fremdeles med sin skade og havnet på 6. plassen. For de 15.000 fremmøtende tilskuerne ble det vist akrobatikk av høy klasse. La oss ikke glemme at Henry Himmanen fra Finland stilte modig opp og tok 17. plassen med 148 prikker.

VM youth: To prikker skilte Thomas Tandberg fra å ta poeng ! Det deltok 29 kjørere i klassen og Thomas tok 16. Vår andre deltager - Fredrik Strand Larsen - plasserte seg ikke i og med at han dessverre ikke rakk å bli ferdig innen tidsfristen. Løpet ble vunnet av samme ungdommen som vant EM dagen i forveien, franske Loris Gubian

VM Junior: Her tok Sveriges Frederik Johansson en glimrende 6. plass. Brown fra GB snøyd de spanske toppførerne fra Team-Nasjonal om seieren.