4. runde, Bou suveren.
Startside ] Opp ] 1. runde Granada ] 2. runde St. Petersburg ] 3. runde Marseille ] [ 4. runde, Bou suveren. ] 5.runde Portugal ] 6. runde Milano ] 7. runde Menorca ] Siste runde ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

05.02.07

Bou i egen klasse !

Løpet i Barcelona betegnes som det hittil vanskeligste, og her viste Bou seg fullstendig overlegen.

Barcelona feiret også sin 30 års bursdag for Indoor Trial, allerede lang tid i forveien var hallen  fullstendig utsolgt. Seksjonene besto for det meste av "naturlige" seksjoner, dvs at det var kjørt inn grus, stokker, planter osv. Den kunstige fossen var etter sigende spektakulær.

Er dette den nye verdensmesteren 2007 ?  Foto: Interzona

I kvalifiseringen klarte konkurrentene å henge son noenlunde med, Bou endte på 8 prikker med Fujinami på 2. med sine 10 og Fajardo klarte å kapre den siste finaleplassen med 13 prikker. De andre deltagerne ble skikkelig distansert. De to på forhånd tippede vinnere Raga og Cabestany hadde ingen sjanse. Cabestany åpnet med 3 null seksjoner og tok ledelsen, men så kom det 4 femmere på rad, i tillegg måtte han avstå 4. plassen til Lampkin som hadde kortere kjøretid. Raga tok likedan 4 femmere og tapte i tillegg mot Lampkin i parallellseksjonen. Wild Card Morris kasserte fullt hus.

I finalen var seksjonene skjerpet og nå kunne Bou spille på alle strenger, det ble en av de største utklassinger vi har sett de siste årene. Etter løpet sa Bou at han begynner å like seg på 4-taktens egenskaper og at han i tilleggsyntes at han måtte vise publikum at de fikk valuta for billette. Fujinami sa at han var glad at det hold til en pallplass mens Fajardo klagde over smerter han pådro seg i "baken" ved et fall tidlig i løpet.