1. runde Granada
Startside ] Opp ] [ 1. runde Granada ] 2. runde St. Petersburg ] 3. runde Marseille ] 4. runde, Bou suveren. ] 5.runde Portugal ] 6. runde Milano ] 7. runde Menorca ] Siste runde ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

15.01.07

Sensasjon og katastrofe.

Sensasjonen var Bou sin seier, Katastrofen var Cabestany trøbbel.

Toni Bou. Foto Repsol

Hvem ville ha tippet Bou som vinner ?  Riktig nok er han fra før en av de beste i verden - både inne og ute - men ved første løp på ny sykkelmerke og at på til 4-takt ? Nei, det var uventet.

Derimot var Cabestany ekstrem uheldig. Han ledet sammen med Raga etter 2 seksjoner (bare disse 2 hadde to nuller så langt), men i 3. seksjon røk bakdemperen. I følge de nye regler kan man ikke lenger ha med seg reservesykkel og ved skade må man kunne reparere i løpet av 3 minutter. Derved var det sluttkjørt for mannen som vant det spanske indoor - mesterskap 06.

Bare 3 kjørere skulle til finalen. Bou og Raga hadde begge 12 prikker og det ble en knapp kamp om 3. finaleplassen, denne avgjorde Fajardo (også han debuterte på nytt merke, Beta) med 19 til sin fordel - bare 1 prikk foran Lampkin og 2 foran Fujinami. Prikketall viser at det var en aldeles tøff kvalifisering, Blazusiak fikk faktisk "full pott". I finalen var Bou i en klasse for seg.