Resultater fra Norgescup

Resultater NC3 Gjerstad

Sammenlagt etter 3 runder

Tre runder i norgescup ble unnagjort på 8 dager, og vi er allerede over halvveis. Inneværende sesong er det bare 5 runder, slik at alle løp vil telle sammenlagt.

En jo ikke tro det var store svingninger i formen på den korte tida, så når det likevel er en hel del variasjon på listene betyr det rett og slett at utøverne i mange klasser holder et jevnt og høyt nivå.
Helt på topp ser det riktignok ut til at de beste er best når det gjelder osv: Både Jarand Mathias Vold Gunvaldsen og Patrick Bjørnland Larsen har tatt 3 strake seire, og Jone har tre andreplasser i Elite.
I Sanders Bjoraas fravær slo Jacob-Olaus Vold Gunvaldsen til med en tredjeplass. Dermed kom 2 brødre på pallen for andre gang i karrieren, og Jacob-Olaus tok også over 3.plassen sammenlagt etter tre runder.

I kvinner Elite har Huldeborg nå 2 seire og ledelsen, Seline ligger på andreplass og Maria Ersland foreløpig på tredje. I sist runde på Gjerstad løsnet det imidlertid for Kristiane Blesvik, som tok tredjeplassen – med like mange prikker som Seline. Wilde Moi og Nora Marie Horve har også vært på skuddhold, så her kan mye skje!

I junior har Morten Swart to 2.plasser, og Henrik Hodnemyr Horve en – dermed ligger de også på 2. og 3.plass i sammendraget så langt Men både Anton Nicolai Barikmo, Patrick Ødegaarden og Andreas Wroldsen har hver sin tredjeplass, og om en av dem finner igjen den formen kan de faktisk komme på sammenlagtpallen.

I kvinner junior har Sara Vik Nymo, Anni Remus og Rebekka Sandvik fordelt pallplassene mellom seg, og ligger foreløpig an til å utgjøre sammenlagtpallen. Men Sara har bare 15 poengs ledelse til Anni, og 30 til Rebekka, slik at alt egentlig kan skje siste NC-helg i Riska.

Den nye klassen Trial 2 har utvilsomt vært en suksess. Konkurranseinstinktet er like sterkt her, samtidig som gutta åpenbart et et fint samhold. Fem ulike kjører har vært på pallen hittil, og foreløpig leder Martin Karlsen. Men det blir helt sikkert spenning til siste seksjon!

I ungdomsklassen tok William Høgheim Thygesen sin tredje strake seier og har en solid ledelse. Nicolai Tønjum Bruun var bare et par prikker bak, og gikk da samtidig forbi Martin Senumstad Skaar sammenlagt. Her er det jevnt også videre nedover, med Brian Kristoffer Oppedal og Henrik Østby Furu som de nærmeste utfordrerne til bronsen sammenlagt.

Hverken Veteranklassen eller Superveteran hadde tellende runde på Gjerstad, slik at sammenlagtlistene her ikke stemmer.
Dan André Riber leder 40+, foran Magnus Liljeblad of Arild Noru.

I Superveteran 60+ ligger Henrik Wergeland og Helge Ruden likt, men en seier og en 2.plass hver, foran Kevin Robert Scrivens på tredje.
Så får vi håpe at det blir tellende runder i begge disse klassene på Riska i august!

Pallen i NC3 Elite