Resultater NC 2 på Vaulali

Resultat NC 2

Sammenlagt etter 2 runder

Junior Jenter: Sara Vik Nymo, Sigrid Eide Stavseng, Emma Sofie Nybråten og Nora Marie Horve. Ordføreren lot seg imponere!
Foto: Arne Ola Stavseng

I eliteklassene ble det jo litt omrokeringer på pallen i dagen løp, og Mats Nilsen fikk endelig en etterlengtet seier! Huldeborg er best av jentene. Mette Fidje har jo trent både det ene og andre, men manglet kanskje litt løsrutine, og i dag var hun oppe på 2.plass, med Seline Meling og Ingeborg Bergersen som de nærmeste.
For guttas del ser det ganske stabilt ut på toppen i junior, men også her er det bare få prikker som skiller de nærmeste utfordrerne fra en plass på pallen! Henrik Berge, Petter Govertsen og Sindre Kjos ble likevel tet-trio begge dager.
Kvinner Junior har jo blitt en fantastisk stor klasse med godt nivå, med Vaulali og Valldal som sterke klubbmiljø. I dag klatret Sigrid Eide Stavseng helt til topps, opp fra en 5.plass i går. Her skiller 2 prikker nr 1 og 4! Nora Marie Horve falt akkurat utenfor pall i dag, men leder likevel sammenlagt. Henrik Horve vant begge dager, i dag med Joakim Thygesen og Andreas Wroldsen hakk i hæl. I denne klassen er det også særdeles tett mellom plassene!
Veteranklassen var dessverre litt tynt besatt, og flere som holder alder for klassen valgte åpen gul. Forhåpentlig stiller langt flere i Kristiansand og på OMS! Kevin Scrivens er trofast deltaker og vant veteran, Asbjørn Nyskog tok seg av åpen blå og Morten Kolstad vant åpen gul.

Håper å få noen helt lovlig godkjente bilder etter hvert!