NC4 i Bergen-søndag

Resultater søndag (alle klasser)

Sammenlagt etter NC4

jenter junior, lørdag. Foto Arne Olav Stavseng

I dag var det våtere vær, litt flere prikker og resultatene i eliteklassene tilbake til en av de vanlige fordelingene! Sondre og Ingveig på topp, denne gangen fulgt av Huldeborg og Mats Nilsen , mens Erika og Jarand-Matias var tilbake på tredjeplassene. Ingveig imponerte stort med prikkfri kjøring gjennom hele dagen, så hun var ikke plaget av regnværet.
Siden det har vært ulike fordelinger av pallplassene er det knivskarp konkurranse om tredjeplassen hos jentene, og både andre og tredje hos gutta!

I jentenes juniorklasse bekreftet Sigrid Stavseng fra Valldal at lørdagens seier slett ikke var et lykketreff, mens Sindre Kjos fra Hobøl endelig fikk klatre helt til topps hos juniorene! Jonas Jørgensen kjører jo aldri et dårlig løp, og fikk 2.plass, med Eivind Hugnastad på tredje. Hos jentene er Kristiane Blesvik fra Gjerstad like stabil på pallen med andreplass denne gangen, mens Emma Sofie Nybråten tok tredjeplassen. Kristiane har fortsatt en god ledelse sammenlagt, men Sigrid har virkelig meldt seg på i kampen!

I ungdom tok Cato Hetland fra Karmøy sin aller første seier i NC, gratulerer!
Sander Enger fra Skiptvet er stø og fikk andreplass, mens tredjeplass gikk til Oskar Berg fra Skodje. Det må da også være ditt bets løp hittil, Oskar? 🙂 Dermed smøg Cato seg også noen poeng foran Sander Enger sammenlagt, men så er det det at det skal strykes en runde i år..

Veteranene klarte kunststykket å kopiere rekkefølgen fra lørdag – ikke bare på pallen, men hele resultatlista! Altså ny seier til Helge Ruden, som dermed også leder sammenlagt.

I åpen blå var Mats Lexander alene, men resultatet viser at han stadig holder høyt nivå. I åpen gul var Ronni Hanseth hakket bedre enn Terje Glomset denne gangen, mens Patrick Larsen var hakk i hæl og mye nærmere enn han var på lørdagen!

Åpen grønn samlet 8 deltakere i alle aldre – her var Fredrik Gundersen best begge dager.

Rekruttklassene er jo her for å lære og gjøre seg klar til framtidige løp, dermed blir det feil å fokusere på enkeltpersoner. Men jaggu er de både tøffe og gode, alle sammen!