Lørdagens resultater fra Bergen

Resultater NC3 lørdag (bare cup-klassene)
Uoffisielle klasser lørdag
Cup etter NC3

Foto: Bent Bergersen

Sondre og Ingveig på topp i elite, Jarand og Huldeborg holdt andreplassene som sist. Tredje pallplass gikk til Ingeborg Bergersen, som må ha gjort et veldig godt løp! Håkon Pedersen kapret også en tredjeplass på hjemmebane, og sendte Mats Nilsen ned til fjerde.

I kvinner junior var det nye navn i toppen. Sigrid Stavseng gikk til topps for aller første gang, mens Kristiane Blesvik på andre er fast på pallen. Mia Tyborgnes tok 3.plassen i NC-debuten!

Jonas Jørgensen har tre strake i junior, men videre har det vært litt variasjon. I dag var Sindre Kjos tilbake på 2.plass, foran Eivind Hugnastad som har vært på pallen i alle runder hittil.

I ungdomsklassen er det virkelig jevnt, med stadig nye førere i toppen. Sander Enger har likevel vunnet begge de løpene han har kjørt, mens Håkon Overaa og Jokam Thygesen gjorde sine beste løp hittil!

Helge Ruden vant veteranklassen, fulgt av Roger Korneliussen og Celine Eriksen. Gratulerer til Celine som første jente på pallen i veteran!!

Resultatlista jeg har fått inneholder dessverre ikke de klassene som ikke har cup-status, så de får vi komme tilbake til!