Resultater fra MNM2 på Skodje

Resultater alle klasser

Fra lørdag til søndag flyttet trialfolket seg et par timers kjøring nordover til Skodje. Hele 60 til start, med stort og smått! Ganske mye prikker i de fleste klassene, det var regn og glatt hele dagen – men likevel bedre enn lørdag, sies det, og stort sett bare smil å se!

LIten rapport fra Ove Alnes:

Denne helge var nok ikkje «vergudene» på trialfolket sin side  men heldigvis regnet det rett ned og ikkje sideveis, som kansje er det mest vanlige her på desse kanter. Etter 21 kjørte seksjoner i alle dei 3 seksjonsetta var det mange våte ,slitne og møkkete føreremen alle smilte og sa dei hadde en fin dag i skogen. Det blei da en del prikker på utøverne, men det er jo like forhold for alle så den som kjører best idag vinner.
Allerede om 14 dager er det ny dobbelrunde i Region Midt. Da er det Åfarnes og Kleive som får besøk og vi ser at påmeldingen er god.
Ove Alnes

Disse tre fikk litt ekstra oppmerksomhet: de har gjennomført trialkurs, og avsluttet med bravur som deltakere i dagens løp!Takk til Tor Christian Solevågseide for bilder fra premieutdelingen!