Resultater fra HC3/HC lag på Osterøy

Resultater HC 3
Resultater HC lag 2021

Resultater og rapport fra Graeme Carter :

Begge løpene ble arrangert av Osterøy MSK som som vanlig hadde flotte seksjoner og flott vær begge dager. Stevnelederen, Frode Johnsen fra OMSK, hadde mål av seg å gi Håkon litt utfordringer, og som prikkene viser (44) hadde han det. Men det liker Håkon, og vi, da det blir skikkelig underholdning å se de løsninger han finner.

Tett løp ble det i A-klassen mellom to utøvere som på alle andre måter ligger langt fra hverandre: den ene måtte kjøre 100km for å være med, den andre var på hjemmebane, og med 10 års forskjell i fartstid.

Vi er vant med ca 30 til 40 deltakere på våre regionsløp, så gledelig var det at det kom 42 😀 . Men er det tidens tegn at det var ingen i D-klassen, men 15 stk i Rekrutt D (11-12 åringer)? I tillegg var det 11 stk Minirekrutter (5-10 åringer). Lyder bra for fremtiden i hvert fall.

Søndag, i like fint vær, var det HC-Lag, som vanlig med lag med påbudt miks av klassene. Og ekstra gøy i år når vi hadde to lag med far og sønn på samme lag. Seksjonene var det samme som dagen før, med unntak av to nye. Så løpet ble for de fleste et kose løp … kanskje ikke for de to fedre som hadde høyest og nest høyest av prikkene :-), men likevel bare 20-22 av mulige 80. Det beste er å få nuller og alle fikk flere av de. Men det var noen femmere og, så man måtte holde fokus. Hatten av for jentelaget fra Vestkant, som eneste lag som ikke fikk en eneste femmer!

Med bading i vannet attmed trialområdet og grilling om kvelden, varmt vær, solskinn til langt på natten, og en hel helg med trial, kunne det vært bedre?

HIlsen Graeme Carter