Midt-Norsk finale på Åfarnes

26. september var det klart for finale i Midt-Norsk Mesterskap hos Holmemstranda Trialklubb.
Klubben hilser til alle venner i Trialfamilien 🙂
Når en del av kjørerne mangler i siste runde skyldes det nok kollisjon med Norgescup. Denne høsten ble jo tettpakket med statusløp etter alle flyttingene, og all heder til klubbene som klarte å opprettholde et lokalt tilbud ved siden av!

Resultater MNM5
Sluttstilling Midt-Norsk Mesterskap

Atter en strålende dag på Åfarnes sammen med Trialfamilien. Vi har koset oss med mye god trialkjøring av både store og små i fint høstvær. Veldig kjekt å se at så mange nye kommer til. Nå håper vi på enda mer rekruttering til neste år og gleder oss allerede til første løpet på våren.

Ha en strålende trialhøst fra alle oss på Åfarnes!

Klare til start! Foto: Anita Fagervik
Foto: Anita Fagervik
Foto: Anita Fagervik
Foto: Anita Fagervik