Midt-Norsk hos Volda & Ørsta

Første runde i Midt-Norsk Mesterskap skulle gått i mai, men som alt annet ble løpet utsatt. Nå var det endelig klart!

Resultater alle klasser

Rapport fra arrangøren:

Foto Veronika Hennøen

Lørdagen i Volda starta veldig fuktig, og det var spennande å sjå korleis dagen skulle bli. Men heldigvis så stoppa regnet opp då folk begynte å melde sin ankomst.
Med 48 påmeldte deltakarar vart det folksamt og kjekt på bana i Hjartåbygda.
Samspel med naturen er ikkje noko problem her, med sauer og lam som holdt oss med selskap.

Sleipe seksjonar vart det ein del av, men folk var stort sett like blide.

Det var godt å endelig få arrangere løp hjå Volda & Ørsta Trialklubb, sidan 2020-løpet vart avlyst pga Covid og det vart utsatt i år. Så det var 2 år sidan sist.

Som alltid var det veldig kjekt å treffe igjen den store trial-familien, og me gledar oss allereie til neste løp, finale på Holmemstranda.

Takk til Lene Mari Magnussen for tekst og bilder. Fotograf fremgår av navnet på hvert bilde!