Resultater fra HC4

Fabian på 5 år har god grunn til å være fornøyd !

Nærmere 40 kjørere hadde en fin dag da Vestkant Trial rundet av Hordaland Cup for året sist lørdag. Absolutt flest i de ulike rekruttklassene, men også en god bunt C-kjørere denne gangen.
I Hordaland er det jo tradisjon med kunstige hindre og ulike varianter av stadiontrial. Denne gangen bl.a. en bil, som selv de minste fikk prøve seg på- respekt!!

Arrangøren rapporterer fra lørdag:

Vi trodde vi skulle få fint høstvær, men det kom småregn som gjorde mange av de 8 seksjonene såpeglatte. Humøret var likevel godt hos alle de 25 førerne som stilte fra de 5 klubbene i regionen. Som på Hordalandscup 3 var det eget opplegg for 5 minirekrutter og rekrutter på kurs samtidig (8 stk) , slik at de fikk føle på løpsstemningen. Det var kjekt for dem – de hadde det, etter eget utsagn, «utrolig gøy»!

Alle fikk fine medaljer og luer med VestkantTrial logo som deltakerpremie.

Takk til alle fremmøtte og alle som bidrog til en flott dag ute!
Resultater HC4 lørdag

Netsen alle deltakerne som kjørte søndagen! Foto: Trude Skogesal

Søndag var det lagkjøring, og her har Hordaland sin egen svært trivelige variant: Alle nivåer og aldre kan kjøre på lag, hver deltaker følger piler etter eget nivå og ingen krangler. «Mini Trial Boys» var best denne dagen, fulgt av Single (not so) Ladies og Old Stars.
(Blant de godt og vel utvokste førerne var det visst noen i dag som er gangsperr i muskler de knapt visste de hadde..)