Finalehelg på Vaulali

karmoypluggenlogo1riska Tysvaer vaulali randabergI

Rogaland arrangeres KM som egne Rogalandsrunder, i år over 5 runder. Hvert løp har de ordinære klassene, men A og Elite er slått sammen. I dette sporet konkurreres det om KM senior, juniorene gjør opp KM i B-sporet mens C og D er cupklasser.
Denne helga gikk de siste to rundene  hos Vaulali Trialklubb, med i underkant av 50 deltakere (minirekrutt ikke medregnet), og både været og arrangementet får god omtale av deltakerne 🙂 Fantastisk høstvær, med godt over 20 grader begge dager!
Det kjøres 3×7 , men var bygd 9 seksjoner, slik at 2 var nye til søndagens løp, og også de andre var endret så det ble nye utfordringer på dag 2. Dette var jo sesongavslutning i regionen, og denne gangen hadde man bestemt seg for å endre praksis. Tidligere har det nemlig vært en tendens til å sette vanskelighetsgraden opp i finalen, sånn litt for å forberede klasseopprykk – men denne gangen valgte man altså et trivelig seksjonsnivå, så alle skulle avslutte med en positiv opplevelse.

Huldeborg Barkved og Sondre Gilje Haga vant klare seire i seniorklassene, men det kjøres godt også blant de som jakter på favorittene! Blant jentene tok Seline Meling og Victoria Figved sølv og bronse sammenlagt. Blant seniorgutta var det spenning til siste slutt i senior. Kristoffer Mæland dro i land sølvet og Mats Nilsen bronsen. Denne gangen stilte ellers også Ole Barkved og Sander Meling opp, de er nok i trening til lag-NM!

I junior er det 125 cc og max 16 år som teller. Dessverre har det ikke vært nok førere i de øvrige rundene, men i siste løp holdt det. En høyst fortjent seier til Kjartan Kristjánsson!

Resultater:
RR4 lørdag                                     RR5 søndag

KM Rogaland 2016                    Rogalandsrundene 2016 ( klasse C og D )

Takk til Toby Vidnes for flotte bilder!