Nok en suksess i Stavanger!

Bildet viserIb Vegard andersen som hopper opp på en container
Ib Vegard var fjellstø gjennom hele løpet, og vant med god margin!  Foto: X-trial arrangør/Martin Haga

For hvert år søker arrangørene å gjøre det bedre enn sist, og klarte det kanskje denne gangen også – selv om fjoråret måtte være vanskelig å toppe! Konseptet var likt, og mange av seksjonselementene – men stadig mer visuelt imponerende.

Det er noen tonn seksjoner! Foto: arrangør
Det er noen tonn seksjoner! Foto: arrangør

Løpet arrangeres altså under Gladmatfestivalen, og med bra vær ble det også mange tilskuere som lot seg imponere. Ib Vegard Andersen var ikke raskest i parallellkjøringen men sto ellers fjellstøtt gjennom hele dagen og vant med grei margin denne gangen. I junior ble det en populær seier til hjemmefavoritt Sondre Gilje Haga – nå offisielt «Gekko» i Rogaland Avis . Sondre ypper seg skikkelig mot de store gutta i år, og har etablert seg som stabilt en av de 6-7 beste i landet. I hovedfinalen ble det 4.plass,  ikke langt bak Julian Berntsen.

Sluttresultat         Semifinale            Kvalifisering             Juniorfinale

Seniorpallen_red

NRK var også på plass og det er tydelig at disse arrangementene gir sporten god PR!

Sondre Gekko 6_red

Trial trenger ikke være høyt. Men det imponerer tilskuerne!

Løpet var også det første Ole Kristian Sørensen gjorde etter at han kom ut av gipsen. Hånda var både sår og vond, og bedre ble det ikke etter et noe ukontrollert uthopp  (clutchen sviktet). Han er likevel glad for å være i gang igjen!  Ole Kristian kjører for øvrig under «Sommeråpent» når de gjester Grimstad på onsdag 5.august  🙂

Masse bilder hos X-trial Stavanger på Facebook..    (krever ikke innlogging)