Kombisamling på OMS ble suksess

Denne helga var opprinnelig satt opp med Hobøl 2-dagers, som dessverre måtte avlyses i år. OMS tok opp tråden, men fikk ikke mulighet til å ha løp da bygningene på senteret var opptatt. Derimot fant de på å ha en kombinert samlings/opplæringshelg for utøvere med foresatte: Treningssamling, seksjonsleggerkurs og dommerkurs på en gang. Selv om det gjerne kunne vært flere deltakere ble det en suksess for de som kom.

WP_004024
Foto: Konrad Mossefin

Klubben har sendt rapport:

Oslo druknet nesten sist torsdag og arrangøren var bekymret på fredag når Yr meldte gjentakelse med 25 mm nedbør lørdag.  Mange påmeldte tok kontakt med arrangørklubben for å høre om samlingen virkelig skulle gjennomføres med en slik værmelding. OMS var bestemt på at trial også kan kjøres i regn og skulle gjennomføre til tross for en værmelding med tildels mye nedbør.

Været kom heldigvis ikke, derimot møtte 27 forventningsfulle kjørere med foresatte til en hyggelig trialhelg i Oslo.  Bergen Trial team stilte med 6 kjørere anført av tre generasjoner Carter mens resten av deltakerne var fra regionale klubber. Litt spesiell plan var lagt for helgen. Her skulle ikke foreldrene få drikke sin kaffe i fred. Samlingen var organisert med tradisjonell trening for kjørere og seksjonslegging og dommerkurs for foresatte. Moro for arrangøren at seksjonsleggerhåndbokas far, Cream Carter, stilte seg til disposisjon og deltok sammen med Cato fra OMS som instruktør i seksjonsleggingen.

Kjørerne var fra de helt ferske til nivå A og B. Nybegynnerne ble godt ivaretatt og fikk se hva trialsporten kan tilby både med smil, glede, utfordringer og fysisk aktivitet. Trenerne, som alle var hentet fra arrangørklubben, gjorde dagen hyggelig for kjørerne.  Samlingen ble avsluttet med at alle gruppene kjørte seksjonene som var bygget på lørdag med foresatte som dommere på sidelinjen.

Kjempe helg, takk til alle som tok turen til OMS og alle fra klubben som bidro.

Konrad Mossefin har sendt noen bilder: