FIM treningscamp for jenter 7-9 juli

zdjęcie 1FIM arrangerer årlig opptil flere treningssamlinger for trialjenter, med hensikt å utvikle idretten.  Årets samling er lagt til Krzeszowice , i etterkant av den doble EM-runden samme sted – og dit er det vel en del av jentene som har tenkt seg?

Invitasjon med program 

Første gang en slik samling ble organisert var 25-26 September 2001 – et tidspunkt som var historisk for NMF trial også: Leiren ble arrangert tirsdag og onsdag etter TdN i La Bresse, hvor våre jenter (Siri Minken, Linda Meyer og Kjersti Flå ) tok hjem NMFs første VM gull for motorsykkel. Campen fant den gang sted i Saint Michel de Maurienne i Frankrike, med Amos Bilbao, Thierry Michaud og Marc Freixa  som trenere. Initiativet kom fra CTRs Working Group for Women’s Trial, som ble ledet av Anders Minken fra begynnelsen i 2000 og frem til i fjor. Trial var de første i FIM som arrangerte treningsleir i FIM’s regi, og i mange år de eneste som hadde en slik satsing spesielt for kvinner. På det meste har det vært 4 slike jenteleire i året og dette har ekspandert til både Australia, Japan, USA og Latin-Amerika. (Nå har både Enduro, MX og i fjor også RR kommet etter)

FIM’s program for å fremme motorsykkelidrett for kvinner