Finale i regioncup Øst

Lørdagen startet med silregn på motorsenteret, men værmeldinga hadde spådd oppholds utover dagen. Det slo til, og før sisterunde og premieutdeling hadde sola overtatt. Motorsenteret fikk en god innledning på jubileumsuka si, med blide deltakere og også gode resultater for egne førere.

Madelene Hyldgaard  hadde et jevnt oppgjør med Camilla Larre Fossum i KC
Madelene Hyldgaard hadde et jevnt oppgjør med Camilla Larre Fossum i KC

Det stilte ca 60 deltakere denne gangen – noe mindre enn vanlig, og høstferien får vel ta litt av skylda. I eliteklassen var imidlertid deltakelsen upåklagelig – region Øst har jo nærmere halve norgestoppen med på sine løp, når Eiker også stiller!  ( Eiker er fast inventar som gjester i disse løpene, men tilhører egentlig region Sør. ). Ib Vegard Andersen både vant og lagde litt show på premieutdelingen – som han pleier, til stor glede for andre deltakere og tilskuerne. ikke langt bak fulgte Martin Karlsen og Ivar Norum – stadig skulder ved skulder, og nå heller ikke så ille mangt bak Ib.

Bildet viser Andreas med et kjempe-skolebrød 
Andreas Sollie Andersen fra Nesodden hadde bursdag, og fikk både et gedigent skolebrød og bursdagssangen da han kom på pallen..

I de høyere klassene var det en del som benyttet anledningen til å prøve seg på neste års nivå – legg f.eks merke til at Petter Bjerlin debuterte med en 3.plass i A , og at Andreas Fagertun Dammyr kjører elite her. De var for så vidt heldige, i den forstand at løpet var på den lette siden, så ingen skulle vel bli skremt her! Håkon Håkonsen vant A, Andreas Sollie Andersen vant B. Ingveig Håkonsen var aleine i KB, men hadde ikke vært langt fra pallen blant gutta heller. Sterkt kjørt!

De som har aller størst glede av regionløpene er likevel de yngste, som har dette som hoved-løpstilbudet sitt.  I D-klassen var det også noen som deltok for aller første gang, og som sikkert  nå kan glede seg til neste sesong..  Rekrutter og mini-rekrutter var det også noen av – de var blide som alltid!

Rekrutt C - Nicolay Baardseth og Sander Elmholt
Rekrutt C – Nicolay Baardseth og Sander Elmholt

Region Øst har  ganske strenge regler – her må man ha kjørt 3 løp for å bli premiert sammenlagt, og dermed falt ganske mange i de lavere klassene utenfor. Dette ble også litt komplisert for dataprogrammet, så i skrivende stund har ikke sammenlagtresultatene blitt publisert – utover at de beste ble lest opp på premieutdelingen. Se dermed foreløpig bildene! Enkelte klasser mangler dessverre, da de var så helt urimelig raske til å løpe ned igjen 🙂

Resultater fra dagens løp

Regioncup øst sammenlagt 2013