Håkon Pedersen tok siste stikk i norgescupen

DSC_7969

Det var størst spenning knyttet til eliteklassen, der Ib Vegard og Håkon hadde tilnærmet dødt løp før siste runde. Håkon Pedersen fikk vel den verste starten han kunne fått, da han måtte kjøre rett fra startrampa til Tandberg for å mekke på grunn av stygge ulyder. Det endte med 2 timers skruing og bytte av girkasse, men Håkon var lugn. Da han så Erik Tandberg begynte å gi tegn på høyt blodtrykk var meldinga: «Ta det med ro Erik, det går på 3 timer..»  Og seier ble det, med knapp margin etter en femmer i nest siste seksjon – og dermed endte Ib Vegard med laurbærkransen som norgesmester, mens Håkon tok norgescupseieren. En ganske god beskrivelse av en sesong der de to har utmerket seg hele veien.   Resten av løpet får nok vente – men her er resultatene!

Resultater  NC 6

Norgescup 2013 
(korrigert)