KM-finale på Kleive


Kleive har sendt bilder fra årets KM-finale, som ble arrangert forrige helg.  I alt stilte 51 førere, og 20 av dem var fra arrangørklubben (flesteparten er nok på bildet over!)

Klubben forsynte seg også godt i medaljefatet, men i høyeste klasse (A) ble det trippelseier til Skodje ved Jonas Velsvik, Terje Glomset og Michael Yoo Ellefsen. ( Godt å se at Jonas ikke ble skadet i fallet i siste seksjon på Bokn. Æ vart skræmt ja..) Disse tre utgjorde også KM-pallen, og skaffet ellers også en flott 5.plass til Skodje i lag-NM, sammen med Kenneth Urke Larsen. Erika Melchior (Valldal)  ble kretsmester KE, etter 4 strake seire, men stilte ikke i finalen. I B ble det seier til Ole Kristian Hammervoll (Kleive), han har jo vært på pallen i alle løp. Markus Humberset (Volda og Ørsta) har vunnet de siste rundene men havnet utenfor pallen i finalen og dermed ble det også 2.plass sammenlagt – bare ett poeng bak Ole Kristian. Oliver Bjørkvoll Blø (Kleive)  har også vært stabilt i toppen, og fikk bronsen i sammendraget.  I KB vant Siv Tove Vassdal Nilssen – det har hun gjort hver gang – og fikk naturlig nok da sammenlagtseieren, med Birgitte Øvrevoll (Valldal)  på andreplass. I C ble det seier til Jon Aurstad Gudnason fra Volda og Ørsta. han vant også åpningsløpet med etter et par svakere plasseringer tidliger i sesongen ble det likevel 2.plass sammenlagt. KM-seier gikk nemlig til Simon Haberberger fra Valldal, som har vært på pallen i alle løp han har deltatt i, mens bronsen havnet hos Steffen Ytrestøyl. Her er det for øvrig mange jevne kjørere – alle de seks første på sammenlagtlista har besøkt pallen i løpet av sesongen. KC er jo parademarsj for Evelina Melchior, dessverre er det litt tynt med jentekjørere i regionen 🙁

I D hadde Theodor Sjøholt (Skodje) nesten ingen prikker, og vant både finalen og sammenlagt foran klubbkamerat Håkon Nielsen. Tredjeplass i løpet gikk til Marius Hoset Kirkeslett (Kleive) mens Marius Langnes fra Holmemstranda dro i havn KM-bronsen sammenlagt. I KD er Lovise Nesvik Myhren uten konkurranse, og kjørte nok et bra løp.  Også rekruttene er både mange og dyktige, som resultatlistene viser – også trimgutta da, det er jo den klassen som vokser mest..

Resultater hos Kleive