Isola 2000 : Sverre nummer 3

Sverre begynner vel å bli godt kjent på pallen nå! Foto fra stolt minder: Marius Dammyr

I årets nest siste EM-runde var det bare Sverre Lundevold som representerte Norge, men det gjorde han som vanlig på utmerket vis. Denne gangen ble det 3.plass, men han dro innpå et par poeng i sammendraget på Francesco Cabrini. Likevel er det nå bare uhell som kan frata Cabrini sammenlagtseieren, ettersom han leder med 17 poeng foran den siste runden. Sverre ligger altså på 2.plass sammenlagt, nå seks poeng foran Pietro Petrangeli (nr 2 i dag) – det bør jo også holde under «normale omstendigheter».  Sverres lagkamerat Timo Myöhänen må ha hatt problemer, han kom på sisteplass etter bare femmere i siste runde- og falt vel dermed også en plass ned i sammendraget.

Franske Quentin Carles de Gaudemberg vant junior, og også i senior hadde Frankrike en god dag. Her ble det en ny seier til Matteo Grattarola, men Cedric Tempier på 2. og Stephen de Coquelin på 3.plass sørget for at arrangørlandet fikk pallplasser i rikelig monn.

Resultater:   Senior      Junior     Internasjonal

Siste EM-runde går om en uke i Zelheim, Nederland med alle klasser på plass – og såvidt vi vet også en del norske deltakere!