Sankthansmoro hos Skodje Trialklubb

Skodje Trialklubb er en av de mest aktive når det gjelder oppvisninger, og bruker dette bevisst som ledd i rekruttering. Oppvisning på St. Hans er en årviss tradisjon i bygda, og klubben har sendt en sommerhilsen og bilder til Trialavisa – alle bilder: Ole M Ellefsen.

Andre arrangement klubben har deltatt i det siste året er Skodjedagane forrige høst, og Motorsykkelens dag tidligere i vår.

Selv om det er et par år siden det var nasjonale løp på Skodje er det bra aktivitet, og i år skal klubben også være vertskap for den årlige leiren KFUK/KFUM – klubbene.
Ut fra egne erfaringer anbefaler jeg varmt å dra dit, men også å ta med nok myggmiddel – og godt med barduner til teltene!

Hilsen fra Skodje:

Sankt Hans feiring i Eidsvika / Tennfjord har vært en åreviss tradisjon med salg av grøt , grillmat og loddsal. Det er Tennfjord Skulekorps som er arrangør, og vi fikk være med for å vise trialsporten.
Hinder blei rigget av paller, bilvrak, vippedisse og kjegler for å vise bredden i klubben.
Vi hadde med vår «maskot» Patrick på 3år på elektrisk trialsykkel nå UTEN støttehjul. Kent William på 8 år, og som tok lisens i vår, var neste på arenaen.
C- og B-kjørerne som vi hadde med denne gang var André, Monica og Geir-Iver før vi tilslutt tok inn våre A-kjørere: Terje, Jonas, Michael Yoo.

Det var mange som blei imponert over hva desse får til. Veret var nydelig, masse folk, god stemning – og mange som vil starte på kurs til høsten!

Hilsen Skodje Trial v/ Ove Alnes

 Bilder: Alle foto Ole M. Ellefsen