FIM X-trial 2012

 

FIM X-Trial kjørte igang i Strasbourg forrige helg, med nok en overlegen seier til Toni Bou- men ganske tett videre på lista denne gangen!  Som i fjor er det åtte faste kjørere: Toni Bou, Adam Raga, Albert Cabestany, Takahisha Fujinami og Jeroni Fajardo  er de rutinerte stjernene mens Loris Gubian, Michael Brown og Alfredo Gomez er up-and coming faste utfordrere. Disse åtte utgjorde også startfeltet i første runde, og er listet i rekkefølge – fulle resultater her hos Trialonline.

Omtale hos Trialscentral
Pressemelding Repsol-Montesa 
Les hva Michael Brown skriver

Neste uke fortsetter X-trial serien med løp i Geneve, der Jack Challoner og Benoit Dagnicourt har fått wild-card til å delta. Challoner kjørte fast i X-Trial forrige sesong, kapret sjetteplassen sammenlagt og var også i semifinale i flere løp på tross av en langvarig skade – og er nok ute etter å vise hvem som er beste brite. I intervju har også Raga sagt han er ute etter revansje – i Strasbourg matchet han Bou lenge, og mener sjøl han gjorde flere helt unødvendige feil i finalen.

Mer Bou-show? Se Trials UK ‘s video fra Sheffield Indoor!