Sør-Cup 2 på Brokelandsheia

Martin Fjermedal var nærmest Mardon denne gangen
Martin Fjermedal var nærmest Mardon denne gangen. Foto: Maarten Mager

Gjerstad Trialklubb var arrangør denne gangen, og hele 83 kjørere stilte til start, i tillegg til 13 i oppvisningsklassen. I forhold til første runde var nok seksjonene nummeret vanskeligere i de «store» løypene, og dermed fikk også noen kjørere bedre betalt for sine tekniske ferdigheter.
I eliteklassen vant Mardon igjen, men denne gangen med adskillig større margin- han hadde 16 prikker, mens Martin Fjermedal på andreplass hadde 33 og Sverre Lundevold 54.  I A-klassen klatret Sander Meling helt til topps med 26 prikker, foran Jonas Rønningen(32) og Henrik Haga (48) – og sistnevnte vant jo første Sør-Cup med bare 4 prikker. I B var det svært jevnt, både vinner Jacob-Ola Gunvaldsen og Martin B Martinsen hadde 37 prikker, fulgt av Thomas Sel Sørensen på 43. I KB ble Silje Østlie uten konkurranse etter at Liv Ingfrid Repstad dessverre måtte bryte.

I C var det få prikker og dermed jevnt.  Andreas Ore Wormsen fra Lista deltok ikke forrige runde, men tok seieren i dag med bare 2 prikker, foran Anders Rosseland (Sørlandets TK) med 4 og Bjørn Asle Skarstein (Kristiansand) på 5 prikk – mens vinner av både Sør-Cup 1 og NC1, Nils-Johan Gunvaldsen, ble henvist til 4.plassen.  I KC vant Mette Fidje igjen foran Maritha Christiansen, mens arrangørklubbens Oda Sletta kom inn på tredje foran  Ingvild Webb Dahl.
 Både i C-klassen, der de 5 første kom fra ulike klubber, og i de øvrige klassene fordelte klubbene plasseringene godt seg imellom, så det er tydelig god rekruttering og nivå i hele distriktet! Dette viser seg også i D, der førerne holder et jevnt nivå slik at det blir litt rullering på plasseringene. Dagens vinner, Daniel Tangen Riska) var nr 3 sist og byttet dermed plass med Alexander Stein slik at de ligger på en delt 1.plass sammenlagt med 35 poeng , mens nr 3 og 4 sammenlagt, Stian S. Halvorsen og Thomas Fredriksen begge har kjørt ett løp og har 17 poeng.