Første runde Sør-Cup hos Kristiansand Trialklubb

Bernt Erik Jaksa fra arrangørklubben
Bernt Erik Jaksa fra arrangørklubben

Kristiansand Trialklubb arrangerte første Sør-Cuprunde på trialområdet i Sørlandsparken, men nesten 90 kjørere-75 i løpet og 17 i oppvisningsdelen for de yngste.

Mange gode resultater, men mest bemerkelsesverdig er den store framgangen Sverre Lundevold har hatt det siste året. han sesongåpnet i Roma i påsken, med godt resultat og bekreftet formen her. Da regioncupen åpnet for ett år siden, vant Mardon med 4 prikker, Sverre ble nr 5 med 58. Nå vant Mardon igjen, som han har for vane, med 14 prikker- men Sverre var hakk i hæl med 18! Det lover godt for sesongen, både nasjonalt og internasjonalt. ( Riktignok var seksjonene kanskje lettere enn de har for vane på sørlandet – se løpsanalysen – og det er ikke usannsynlig at Mardon beit i seg mindre pene gloser for hver prikk..)

Klubben melder også at de nyeste oppdateringene i trialprogrammet for resultater og analyse fungerte prikkfritt og lettet sekretariatets arbeid, samtidig som forhåndspåmelding og betaling i det nye stevneadministrasjonssystemet fungerte godt!

Resultater konkurranseklasser    Oppvisning

Klubbens hjemmeside har mer om løpet og bilder

Samtidig vil vi minne om påmelding til Sør Cup 2 på Brokelandsheia 21 mai, og treningssamling  samme sted dagen etter.
Mer informasjon og påmelding her