Hordaland Cup i gang

Favorittseier til Håkon Pedersen i Hordaland Cup! Foto: Erik Pedersen

Lørdag 30 april sparket NMK Bergen i gang løpssesongen med første runde i Hordaland Cup. Løpet ble velsignet med godt vær, som vi kan se  bilder fra løpet lagt ut av klubben. De 50 deltakerne fikk en god start på sesongen, og i de høyere løypesettene fikk kjørerne litt å bryne seg på, etter løpsanalysen å dømme. Gledelig med 17 rekrutter, og 5 jenter til start selv om Connie ikke stilte denne gangen.  Det er også godt å se klubber og utøvere på lista som ikke deltar regelmessig i Norgescup, f.eks Voss Motorsportklubb og en rekke førere fra Osterøy. Dette viser både at regionløpene fyller en viktig funksjon, og at det gror godt i norsk trial. Resultater hos NMK Bergen .

En liten videosnutt på You Tube:

En kommentar om “Hordaland Cup i gang”

Det er stengt for kommentarer.