Regler for 2007
Startside ] Opp ] Seksjonsdommer ABC ] NY trener for Team Norway ] [ Regler for 2007 ] Seksjonslegger haandbok ] Lederskifte i Trialkomiteen ] Aldersgrense i Seniorlag ] Referat fra MS Konferansen 07 ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

 

 

04.03.07

Endringer i regler.

Mottatt innformasjon fra Trialkomiteen.

Hei!
 
Vedlagt følger spesialreglement for trial 2007 og teknisk reglement for trial 2007. Dokumentet diagram er et tillegg til teknisk reglement. Disse reglementene er nå vedtatt i Seksjonsstyret, og kan derfor legges ut.
 
Det som er mest aktuelt å sette seg inn i for førerne er endringene på hvordan Norgescup skal avvikles. I den forbindelse kan også nevnes at reglementet er delt opp slik at Norgescup og NM har fått hvert sitt kapittel. I teknisk reglement må alle merke seg at vi allerede fra i år har vedtatt at alle sykler skal ha polstret styrestang eller styrekrone. Dette har vært gjeldene i internasjonalt reglement et år allerede.
 
Alt av endringer blir grundig gjennomgått på arrangørkonferansen, så vi oppfordrer enda flere til å melde seg på der.
 
Mvh Tor Linnerud
Trialkomiteen

For å lese om dette kan du gå inn på NMF sin side, klikk på MOTORSYKKEL, deretter på TRIAL, deretter på LOVER OG REGLER, så ser du nesten nederst på høyre side og klikker deg inn der.