Norsk deltagelse i SM
Startside ] Opp ] Indoor VM ] VM ] EM + UEM ] Indoor Nordisk ] Nordisk Mesterskap ] Sverige + SM 06 ] Scottish 6 days ] Hobøl 2 dagers ] Finsk mesterskap 06 ] [ Norsk deltagelse i SM ] Kraakeroy aapen ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

17.04.07

Norsk klassevinner i SM.

Svensrud Trialteam har sendt oss følgende beretning.

Hei Maarten.

1 runde i det åpne Svenske mesterskapet gikk av stabelen i Kinna 14.04.07.  Dit ned reiste 4 kjørere fra Svensrud Trialteam med følge. De 4 var Kirvil Thorsdalen, Anette Mogen, Kristian Suren og Ib Vegard Kåsa Andersen.  I tillegg stilte Niclas Engseth fra Norge med minder Kristoffer Schie og Ib vegard hadde med seg sin faste minder Thomas Schie. På løpsdagen var det strålende solskinn, men natten forut var "kald" med ned i mot 1 minus grad.  Alle guttene stilte i USM klassen og jentene stilte i Ladies cup.  USM er klasse for kjørere inntil 18 år og Ladies cup er for alle jenter. Det ble kjørt 2 runder av 15 seksjoner. USM ble vunnet av Ib Vegard med Niclas Engseth på 2 plass.  I Ladies cup ble det 4 og 5 plass.  Kristian hadde en kald og hustrig natt og fant ikke helt "tonen" på sykkelen og brøt midtveis i 2 runde. Svenskene er som alltid blide og hjelpsomme og synes det er morro når det kommer besøk fra Norge.  Neste runde i mesterskapet går av stabelen i Sotenås 2 juni.  Dit ned er det ca. 20 mil fra Oslo.