Foreløpig Terminliste 2008

Fra Trialkomiteen har vi mottatt følgende beskjed og liste.

Hei!

Dere får denne mailen fordi jeg ønsker at listen snarest mulig offentliggjøres slik at regioner og klubber kan begynne arbeidet med sin terminliste. Jeg tar imidlertid det forbeholdet at hverken EM eller Nordisk er endelig bekreftet, og de norske løpene trenger i henhold til NLR ikke å være klare før 15. januar. Det er allikevel lite trolig at det vil bli noen endring.

Jeg skal komme tilbake med en fullstendig oversikt over de endringer som kommer i spesialreglementet, men må allerede nå forkare at reglene for Norgescup er endret. Det skal være fem runder, og alle skal være tellende. Det vil nå kunne arrangeres løp på en dag eller to dager i løpet av en helg. Siste løp skal være samme helg som NM, men nå skal NM være på lørdag og NC på søndag. Løp på samme helg kan ha forskjellige arrangører, men må ligge innenfor et område som ikke skaper forflytningsproblemer. Jeg kan vel også røpe at starten i NC bli slik at siste mann starter kl 1100, og de høyeste klassene starter sist. Tiden for første startende blir altså avhengig av antall påmeldte. Vi tror at det vil gjøre løpene mere publikumsvennlige, og er i tråd med praksis i EM og VM. Vi går også over til 2x15 seksjoner, men med bare 2x12 seksjoner for de laveste klassene. Vi har også tatt vekk finalen i NM, og gjort løpet om til 2x15 seksjoner.

Mvh
Tor Linnerud
Trialkomiteen

Trial terminliste 2008

Listen inneholder åpne, norske løp, samt Norgescup og NM. I tillegg innholder den nordisk mesterskap og oversikt over EM og VM. Vi viser til NMF / Klubben Online når det gjelder fullstendige opplysninger i forbindelse med påmeldinger til løp.

Denne listen er foreløpig per 21.11.2007. Endelig liste over norske løp skal være klar innen 15. januar 2008.

Reglementendringer gjør at Norgescup nå går over fem løp, hvor alle er tellende. Siste løp går dagen etter NM. Helger hvor det ikke er satt opp norske løp, kan benyttes til regionale løp og eventuelle treningssamlinger.