Mer fra lag-NM 2019

DSC_5505.JPG
Litt show og maks humør er lag-NM i et nøtteskall!

Resultater seksjonsvis
(ikke sortert, men plassering står i kolonne til venstre)
Senior
Kvinner
Junior
Åpen Blå
Åpen Grønn
Veteran

NB: I klassen veteran er det en feil i de seksjonsvise listene: Her kan hver klubb bare stille 2 tellende lag, slik at Hobøl 3& 4 og OMS 2 ikke skulle vært plassert.

Offisielle resultatlister alle klasser

Noen måtte parkere en kilometer unna, fjellet var glatt som det bare er på OMS, noen mindere måtte trå til på transporten-men alle var enige om at det hadde vært en fin dag! Seksjonene fikk mest godord, og at åpen Grønn var suverent største klasse beviser i hvert fall at den fyller et betydelig behov!
Her er lagene- har prøvd å få bilder av alle, men mangler noen: send inn!

I seniorklassen var det ikke uventet at OMS vant – det var vel 4. strake seier, og en drøss medaljer før det. Men utfordrerne sto i kø, Grimstad hadde tre aktive elitekjørere og en topp-junior, mens de andre hadde en lett blanding av aktive, semi-pensjonister og noen som nylig er tilbake. Moro så det ut til å være, og gamle kunster var absolutt ikke glemt!
I kvinneklassen ble det jevnt: Skiptvet kvinner stilte med Ingveig og Ingeborg, og vant foran Valldal og Riska og Vestkant Trial.
I juniorklassen var det sørgelig nok bare 6 lag ( 9 i fjor) men vi får håpe de mange førerne i åpen grønn fyller opp klassen om noen år. Vaulali tok sin 3.strake seier! For de som husker de «gode gamle dager» med 20 juniorlag – husk at mange av de hadde uhorvelig mange prikker og sleit i for vanskelige spor. Da er det nok bedre å ha lag-moro i grønn klasse en stund.
I veteranklassen var det sterk økning- hele 12 lag, og enda noen godt voksne i åpen grønn. Karmøy vant – og kjørte dessuten i ekspressfart, sånn i tilfelle tid skulle bli avgjørende.
Det som ble avgjørende var seksjon 10 og 11, som var de eneste der OMS og Karmøy hadde tellende prikker. I nr 11 var det svært få som kom opp i første runde, og minderne fikk nok å gjøre.
Åpen Grønn var altså største klasse, med hele 18 lag. Her vant Søgne, mens Kleive toppet åpen blå.

DSC_5527.JPG

Noen flere bilder fra dagen:

Flere bilder finner du hos Nina Håkonsen Trialfoto!