Resultater fra Kråkerøy og sammenlagt RC Øst

Høstutgaven av Kråkerøy Open fikk rene sommerværet, og ble en flott avslutning for regioncup Øst. Resultatlistene viser en herlig blanding av ungdom som satser, unge og litt mer modne førere som har funnet tilbake til kjøregleden og en hel masse strålende unger i de yngste klassene.

Julan Berntsen vant på Kråkerøy, men sammelagt i cupen er Ivar Norum best. Legg også merke til 3xEiker i eliteklassen, her er det godt utgangspunkt for lag-NM?
Blant jentene er Ingeborg Bergersen på topp, men ettersom hun denne gangen var eneste jente i klassen stilte hun like godt i åpen gul, som etter hvert er blitt et riktig så populært tilbud!
I junior har Victor Finsal og Asbjørn Nyskog fulgt hverandre hele veien. Siste runde ble avgjørende, og til slutt sto Victor igjen som vinner! I siste løp valgte Sindre Kjos blått spor klarte pallplass i sitt første løp i klassen, mens Sander Elmholt ble klar nr 3 i cupen sammenlagt.
I ungdomsklassen har Even Willumsen, Jakob Andresen og Matias Brattås delt pallplassene seg imellom hele sesongen. På Kråkerøy var det nok litt i letteste laget i godværet- de tre første kjørte på null prikker, og de tre neste på 1. Matias klarte null og kjørte raskest – 1:58 mot Evens 2:08 . Tredjemann på null var Olai Stavseng fra Valldal, mens Jakob fikk en prikk denne gangen. Den prikken kan ha kostet seieren i regioncupen, og da er det jevnt..
Null ble det også på Bjørn Hovden i veteran ( Grønt spor) , 1 på Terje Glomset som vant åpen gul og 3 på Herman Sandberg i Åpen Grønn. I Trim ( Grønt spor) ble det 3 prikker på både Tore Rekdal og Helge Ruden, og også her ble kjøretida avgjørende. De åpne og uoffisielle cupklassene er populære tilbud, og som dere ser lages det sammelgangtlister for disse også.