Resultater fra NC3 i Grimstad

Dagens overraskelse; Jarand-Mathias ble nr 2! Foto: NIna Håkonsen

86 førere til start i dagens 3.runde i Norgescupen. Seksjonene har fått en det godord, og resultatene viser tydelig at det har vært nok i bite i for de fleste klassene. I elite ble det favorittseire til Sondre og Ingveig. Dagens største positive overraskelse var Jarand-Mathias, som klarte en 2.plass på hjemmebane! Han tok altså innersvingen på Håkon for første gang, mens Ib Vegard var opptatt med å vinne Norseman Extreme Enduro Challenge i suveren stil. Dermed ligger Jarand også på 3.plass i cupen, foran Petter Bjerlin som ble nr 4 i dagens løp.

Resultater NC3

NC sammenlagt etter 3 runder

I Junior regjerer Simen Henriksen Eliassen, og i dag var Andreas Jørgensen tilbake på 2.plassen. I denne klassen har det vært flere som har vært oppe på pallen, og Arne Ramsland er stabilt der – i dag på 3.plass, kanskje lenger opp i morgen? Malin Forsetlund vant kvinner junior, foran Rakel Nilsen
I Ungdom har Marius Henriksen Eliassen og Sindre Vik Nymo vært nr 1 og 2 i alle tre løp, men i dag klarte Anders Berge fra Søgne sin første pallplass! I denne klassen er det svært jevnt, over hele fjæla, så her kan hva som helst skje!
Veteranene er også jevne, og hadde det vel relativt lett i dag. Arild Norum er i god form, raste rundt på drøye tre timer og vant dermed på tid foran Andreas Greaker. Disse to hadde bare 2 prikker, bak dem kommer en gjeng som kjørte sammen og åpenbart hadde det trivelig hele dagen!

Åpen Gul samler et variert utvalg yngre og litt eldre førere. I dag hadde klassen det vanskelig – vinner ble Christoffer Stensby på 81 prikker, foran Kim Hetland med 96. Åpen Grønn hadde også en veteran på toppen, Lars Henning Karlsen fra Kråkerøy, foran betydelig yngre Håvard Lande fra Tysvær og Bastian Herland fra NMK GOl.
Og i Åpen Fri er det jammen ei jente til, Birthe Solnør Støle fra Skodje!
Rekruttresultatene viser tydelig at rekruttene er gode, og også at de har hatt det tøft nok i dag!