Hordaland Cup: finale og sammenlagt

Takk til arrangøren for rapport fra løpet!

Resultater HC4         Løpsanalyse         Hordaland Cup 2018 sluttstilling

Lørdag 22. september arrangerte Vestkant Trial årets siste Hordalandscup runde. Det var rett etter et forrykende uvær siste uke, men heldigvis hadde «Knud» roet seg ned i løpet av natta! 

VKT sitt kjøreområde ligger på skoleplassen med tilhørende utearealer og for å lage seksjoner har funksjonærene kun tiden etter kl. 15.00 fredag og frem til løpsdagen lørdag.  Seksjonene ble lagt på 4 timer, samtidig med lyn/torden og store regn/haglebyger – på tross av dette ferdigstiltes HC4 på svært godt vis og 43 påmeldte kjørere kunne starte på årets siste løp til rette tid. Imponerende arbeid!

Selve løpsdagen værmessig ble det vi kaller «tørrere» regn, med litt sol innimellom. Røttene på furutrærne var like glatte som vi husket dem fra sist og skapte nok noen utfordrende  seksjoner. Flott stemning mellom utøvere, funksjonerer og tilskuere skapte en dag med  gode minner inn i vintermånedene.

Med 43 påmeldte i HC4 og 14 nye rekrutter som kjørte treningsløp er dette flest kjørere på svært mange år for oss i Hordaland. Dette er utrolig kjekt og gir håp om ny vekst i klubbene.