Hobøl venter supervær

Dette er værutsiktene for Hobøl neste helg. Det er med andre ord gode utsikter til at den fryktede transporten blir lett match. Hvis langtidsvarselet slår til sier primus motor Sigbjørn Kjos at det kan bli brannfare sjøl nedi bekken! 

Hvis noen skulle være i tvil: det er så klart totalt bål- grill og røykeforbud. Vær forsiktig med både opphetede diskusjoner og gnistrende kjøring. 
(Grillforbud i depot gjelder foreløpig kullgrill)
Skulle tørrværet vedvare har arrangøren lovet å stille med to godkjente gassgriller til felles avbenyttelse etter løpene, og kiosken har booket slushmaskin. Nammmm…

Påmeldingsfrist er 25 juni, med etteranmelding tom 28.juni. Det er tett opptil løpet, og derfor ikke noe slingringsmonn! 

Klubben skriver på Facebook at de legger vekt på at det skal være moro for barn, ungdom, proffer, mosjonister, veteraner og alle andre som synes trial er gøy.. Det legges 16 seksjoner, så det skal bli god spredning i nivå.

Løpet er samtidig RC Øst 3 og 4.  Klassesystemet følger Regioncup Øst, som likner Norgescupen men med flere  tilpasninger. Blant annet høyere aldersgrense for Ungdom og Junior, bred Trimklasse ( C-B) og litt vanskeligere i Veteran( B- til A) – se detaljer på bildet nedenfor.
Om det har vært litt diskusjon rundt systemet er det i hvertfall tydelig at voksen bredde syns det er bra: 

Arild Norum har vært i gang med rydding lenge, så de beste også skal få noe å bite i. Videre heter det :»For veteraner vil vi også finne frem noen gamle godbiter som ble brukt på midten av 90 tallet da dere var på topp.(hvertfall områdene ) Kantene bør dere kanskje la være hvis lårhalsen skal holde.
Men er lov å mimre litt.🙂
Kjetil Johnsen er i full gang å pønske ut gode trim løyper uten nevneverdig stor fallhøyde.
Det vil også bli egen classic klasse slik at de som ønsker å dra ut klenodiene av garasjen bør absolutt stille. Disse skal vi også finne noen fine kjøre løyper til slik at de ikke får riper i lakken.🙂»

(NB;  Classic fantes ikke i oversikten ved påmelding – ta kontakt med arrangør!) 

Praktisk info om depot osv finnes på arrangementssida på Facebook  ( kopi i bilde nederst, men sjekk innom fordi det kan bli endringer! ) 

Dere som er påmeldt: sjekk at du ikke angrer når du har lest oversikten nedenfor, for du kan ikke regne med å få bytte klasse på stedet!