Dobbel Rogalandsrunde på Vaulali

Takk til Roald Stenvik for resultater, rapport og bilder!
Resultater lørdag
Resultater søndag

Sola kom fram lørdag, og over 50 startende fikk en super start på dagen i det flotte terrenget på Vaulali. Etter løpet gikk arrangøren til skogs, og bygde om litt så det ble god variasjon neste dag.

Søndagen  startet også med strålende sol, men etter noen timer kom regnet… Løypene, som i utgangspunktet var litt lette, ble glattere og vanskeligere. Her var det en  fordel å bli  raskt ferdig!

Sondre vant (ikke overraskende!) begge dager i A klassen.  Mats Nilsen og Kristoffer Mæland  delte resten av pallen på broderlig vis, med en 2 og en 3.plass hver.
Simen Eliassen og Mathias Voster delte 4. og 5. plassene på samme vis. Simen  er 14 år, og kjørte denne helgen sitt første løp i A, og er allerede med i kampene om pallplassene – den er kvass i Rogaland!

I KE vant Huldeborg Barkved begge dager foran Seline Meling. Tredje jente i cupklassene var  Rakel Nilsen, som vant KC begge dager. Litt få altså, men til gjengjeld viste rekruttklassene at det er flere som kommer etter, og bedre forbilder enn disse tre fins vel knapt 🙂

I B klassen ble det og bytte i toppen. Lørdag vant Harald Hevrøy, Jone Sandvik tok seieren på søndag mens Simon Knudsen og Joakim Aksdal var nr 3 og 4 begge dager.

I C klassen var det samme pall begge dager: Sindre Vik Nymo vant, Marius Eliassen nr. 2 og Håvar Lande Madsøy på 3 plass. Det er likevel svært jevnt i klassen- f.eks hadde Tore Stein (nr.4) en runde på bare 1 prikk søndag  så her kan det fort bli endringer!

I D tok Eirik Ramsfjell og Torkel Lunde en seier hver, Eirik vant på lørdag, men Torkel mestret glatta på søndag litt bedre. Oliver Bertelsen kjørte bare søndagen, og tok da tredjeplassen.

For rekrutt: se listene!

Søndag regnet det såpass at premieutdelingen ble flyttet innendørs, da er det greit med stort klubbhus!

Regnet til tross var det  flust av blide fjes i skogen!
På bildet under kjører Sondre, mens Simen Eliassen følger godt med på hvordan oppgaven kan løses