EM-finalen i Grimmalp 2

Alle de norske deltakerne! Foto: Martin Haga

God norsk deltakelse i EM-finalen denne gangen, ikke minst takket være fellesbussen til Ib. Nå er folk på vei hjem, eller til Kristiansand og NM for de med så lang vei at det ikke er monn i å dra hjemom for å snu.

Dagen i dag ble rett så bra – ingen på pallen, men det var ikke langt unna. Julian Berntsen lå oppe på 2.plass ca til siste seksjon der han dro en femmer – og falt ned på 4.plass, skilt fra 3.plassen på en ener i manko.. Både Julian og Håkon kjørte spesielt godt på 2.runde. Håkon gikk også opp til en fjerdeplass,  Ib Vegard fulgte opp med sjette mens Ivar Norum( 19) og Sondre Gilje Haga (20) ikke helt mestret dagen føre med høy vanskelighetsgrad.

Resultater:                +40                       junior                      senior

Europamestere 2015 :

Championship: Gianluca Tournour (Italia)
Kvinner:               Theresa Bäuml (Tyskland)
Junior:                  Pierre Sauvage (Frankrike)
Over 40:               Vladimir Kothay (Slovaka)
Youth:                   Toby Martyn (Storbritannia)

Med andre ord svært god spredning rundt på kartet, og det er kanskje en av flere ting som gjør at EM trekker flere førere enn VM? I flere av klassene var det også spenning til siste løp.

Dessverre er det ikke kommet sammenlagtlister! Oppdateres når de dukker opp..