EM-finalen i Grimmalp

Ingveig Håkonsen er nok den som er mest fornøyd av våre deltakere i dag; med 49 prikker var hun bare 4 bak Sara Trentini på andreplass! Vant gjorde Theresa Bauml, som dermed også tok EM-tittelen for første gang.  I fjorårets finale ble det en åttendeplass på Ingveig, og atskillig lenger fra pallen – da var det hennes beste plassering i karrieren, så her har det skjedd litt i løpet av året! Deltakelsen er også mye bedre i år: Videre fulgte Erika Melchior på 9. , Huldeborg Barkved på 10. og Hanne Gilje Haga på 14.plass slik at Norge utgjorde ca 30% av de startende 🙂

I Youth vant Toby Martin både dagens løp og mesterskapet. Sondre Gilje Haga tok 7.plass og er nok bare mellomfornøyd: Første runde ble det hele 27 prikker, mens 2.runden på 9 var bra.  For Sondre er det en ny dag  morgen,  seniorklassen! I Youth kjørte også Sander Sørbye, som kom inn som nr 22.

Nå som skolen har startet var det litt færre deltakere, også  nternatonal. Her ble Mikkel Brade fra Danmark nr 3, han er ikke gamle karen og skal kanskje kjøre selve mesterskapet neste sesong? Det er en stund siden siste danske der.  Stian Paulsen var eneste norske her, og havnet på 14.plass.