VM Tsjekkia: Tilbake til normalen: Bou-Raga-Cabestany

For våre kjørere starter årets VM denne helga, og Norge har med 4: Julie Sandanger og Ingveig Håkonsen i kvinnenes VM, og Håkon Pedersen og Ole Kristian Sørensen i World Pro.

Dette innlegget blir oppdatert når noe finnes – oppdateres nedover, dvs. det nyeste rett over bildet tatt før start.

Foreløpig er det kommet resultater fra første runde i 125 ccm-klassen, og det mest bemerkelsesverdige der er at det bare er 6 deltakere! Og kanskje at en Scorpa factory-kjører, Maxim Varin fra Frankrike, ligger på andreplass rett bak Marco Fioletti.

12.50 Første runde kvinner: Becky Cook leder med 9 prikker, Emma Bristow har 11. sandra Gomez med 12 og Donna Fox(13) er overraskende nær teten – det hadde vært sensasjon!
Julie er nr 17 med 34 prikker og Ingveig nr 23 med 43. Her er det veldig tett og gode muligheter for avansement – i snitt skiller 1 prikk pr plassering fra 7 til 17. plass!   Resultater første runde kvinner

14.20 Første runde World Pro: James Dabill leder foran Toni Bou??!!
Våre sist ok, men ikke såå langt bak heller. Håkon var misfornøyd med egen kjøring i starten, men det gikk bedre etter hvert.

15.20 Jenter to runder: Emma Bristow har overtatt ledelsen, Julie Sandanger på 18, stadig veldig tett.

16.10: Bou slo tilbake med en runde på 7 prikker. Ole Kristian gikk forbi Jack Sheppard og opp til 11. plass, Eddie klatret litt mer opp til 8.plass!

16.20 : Kvinnene i mål. Becky Cook tok seieren, og Julie kjørte seg opp til 15.plass og VM-poeng! Ingveig kom på 22.plass.

17.14: Så gikk det som vanlig: Bou – Raga – Cabestany. Ole Kristian fikk en hard avslutning, og falt ned igjen til 12. plass. Våre kom altså sist, men hadde slett ikke bare femmere!

worldPro

kvinner

andrerunde

Smaker sensasjon..
Ingveig og Julie klare for start! Foto: Tom sandanger
HT knippe VM-kjørere klare til å ta opp kampen med Bou og Raga: Ole Kristian Sørensen, Eddie Karlsson, Jack Sheppard og Håkon Pedersen. Foto: Erik Pedersen

Denne runden er første løp for jentene i kvinnenes VM , her er alle samlet under foto-session fredag. Norge representert ved Julie Sandanger og Ingveig Håkonsen!