Kaos på Korsika, VM-runden annullert da førerne streiket

Etter kaos rundt tilgjengelig tid på første runde under løpet på Korsika i dag er resultatet blitt at hele runden strykes for VM-klassen. Løpet hadde 3 runder, med 2,5 t for første runde. Løperne ba fredag om ekstra tid, men fikk ikke dette innvilget. Tidlig på 2.runde bestemte førerne seg da for å ikke fullføre innen den tildelte tida, da de opplevde at tidspress både i og mellomseksjonene gikk ut over sikkerheten.  Dermed ble det ingen som fullførte, og løpet uten tellende resultat i denne klassen.
Til runden i morgen skal seksjonene modifiseres og tida økes!

Pressemelding FIM

Bildet viser Håkon Pedersen og Marius Dammyr, med utsikt over havn og fjell som bakgrunn
Håkon kjørte et bra løp, spesielt de to siste rundene! Foto: G2F media/FIM

World Cup, der Håkon tok en flott 9.plass i dag 🙂 og 125-ccm klassen blir stående.  Disse klassene skal ha fått en time tillegg i tid. Dette ble informert om under løpet, men først etter at en del hadde kjørt som gale og klipt 5..