God norsk innsats i juniorklassen i Varallo Sesia – og Tommi Ahvala vant 40+

Sverre Lundevold rykket denne sesongen opp fra Youth til junior EM, en ganske stor overgang der han også er en av de yngre i klassen. Etter sin flotte sesong i fjor har han fått sjansen til både praktisk hjelp og treningsmuligheter hos Top Trial Team, og har benyttet dette godt. Han lå etter første runde på en flott 5.plass, men falt ned til 6 etter andrerunde. Etter løpet fikk han litt kjeft av teamsjefen fordi han kjørte raskt avgårde og både «brøytet» og viste vei for resten. Når det taktiske og noen andre småjusteringer er på plass mener de begge at pallen er innen rekkevidde.

Sverre Lundevold er en utøver med store mål. Hittil på god vei mot dem!

Martin Karlsen er debutant internasjonalt, og klarte seg til mer enn godkjent –  11. plass med 56 prikker er knallbra!

I seniorklassen deltok  Håkon Pedersen og Martin Hemmer, som gjorde et lite come-back. Han trappet ned til fordel for studiene for noen år siden, men nølte ikke lenge da sjansen bød seg til å få skyss ned til Italia med Magnus Liljeblad. Magnus er dessverre skadet selv og ikke får kjørt hverken Scottish Sixdays eller EM +40 foreløpig.
Håkon var nok kanskje litt utblåst etter X-trial fredag kveld, og endte på 18.plass med 90 prikker, mens Martin Hemmer havnet to plasser bak. ( Ib Vegard reiste også over fra Nice, men ble dessverre sjuk og måtte trekke seg )
Fra støtteapparatet meldes det ellers om mange entusiastiske supportere som fulgte gutta rundt, men en hard transport for minderne som var temmelig kokt i toppen etter bratte bakker både i seksjonene og på transporten! Pappa Lundevold planlegger å legge seg i trening..

Vant gjorde Steven Coquelin (junior)  og Matteo Grattarola, som klarte å ta innersvingen på rutinerte Daniele Maurino i seniorklassen.
Tommi Ahvala (41) vant klassen 40+ – med bare 3 prikker. Ikke glemt gamle kunster nei!