KM Møre og Romsdal-3.runde i Skodje

Trialkjørerne i Møre og Romsdal kjørte lørdag 18.juni sitt tredje kretsløp, i Skodje. 46 kjørere med stort og smått er en bra økning fra det første løpet, og her ser vi også at bredden i norsk trial er god: Det er bare en håndfull av disse som deltar i Norgescup utenfor eget fylke. I de lokale løpene ser en også en  normal rekrutteringspyramide, med stor bredde i de «lave» klassene. Så får vi bare håpe at det fører til at Kleive- og Valldalbussen dukker opp fullastet  også på nasjonale løp om noen år! Her har Trialavisa ingen rapport fra løpet men av resultatlista ser vi:

– Kenneth Urke Larsen har ikke glemt alle gamle kunster og tok en klar seier i A, der hele klassen for anledningen kom fra Skodje. Her er det kanskje håp om et gjensyn med klubben i lag-NM senior etter hvert?
-I B var det endelig Lars Andre Øvrevolls tur, etter to andreplasser fikk han tatt innersvingen på Markus Andre Humberset
-4 deltakere i KB befester at jentetrial har godt fotfeste i regionen, med Erika Melchior for tida fast på topp-plassen
-I C var det hele 9 kjørere. Christer Elias Humberset Sætre vant igjen, men Oliver Bjørkvoll Blø 1 prikk bak var dagens klatrer: fra 6. og sisteplass i første KM-runde til andreplass lørdag
-KC : Evelina er god, men trenger flere å konkurrere med!
-God deltakelse også i D; 8 kjørte her og totalt 9 ulike førere har deltatt i årets runder hittil. Andre Urkedal Johansen, som også deltar i Norgescup, var best men det var hard kamp om plasseringene nedover.
-16 rekrutter fordelt på klassene er også bra!!