Håkon Pedersen nr 11 i EM-runden i Gefrees

Håkon Pedersen har tydeligvis funnet formen. Sist helg vant han norgescupåpningen,  i dag ble han nr 11 i EM-runden i Gefrees, Tyskland. Etter en god første runde førsterunden lå Håkon helt oppe på 6 plass, dessverre holdt det ikke helt inn!   Også Ib Vegard hadde en dårlig sisterunde, og falt ned på 23 plass til slutt.
Jack Challoner vant igjen, foran Alfredo Gomez og Matteo Grattarola, beste skandinav ble nok en gang Emil Gyllenhammar på 8.plass.
I juniorklassen var det ingen norske med, mens Eddie Karlsson fra Sverige gjentok 5.plassen fra første EM-runde. Fra nabolandet stilte også Marcus Eliasson, som ble nr 14. Skal vi fortsette å matche Sverige i nordisk og lag-VM må Norge også få opp flere på juniorsida , for tida er Sverre Lundevold den eneste som kjører internasjonalt. (Sverre er ikke fylt 16 enda, men kommer nok til å stille i junior-EM det øyeblikket førerkortet er i boks seinere i sommer!)

Resultater total    Senior-seksjoner    Junior-seksjoner      +40-seksjonerI morgen er det VM-runde samme sted, og begge våre stiller i juniorklassen. Håkons har fra i fjor en 10.plass som beste plassering, mens Ib Vegard var oppe på en 8.plass i sitt beste løp. I følge treneren har begge utviklet seg en del etter en sesong med full vintertrening i Spania, så det blir spennende å se når de får uttelling!

Vinner av juniorklassen, Cedric Tempier. Foto: UEM Press
Vinner av juniorklassen, Cedric Tempier Foto: UEM Press

En kommentar om “Håkon Pedersen nr 11 i EM-runden i Gefrees”