Til Roma i påsken – for å kjøre trial

Roma i påsken  er mål for for tusener pilgrimer som ønsker oppleve  pavens «Urbi et Orbi» på Petersplassen, såvel som mer sekulære nordmenn som søker varmen og romantisk sinnelag..
I år triller et knippe nordmenn sørover i bobil for å åpne trialsesongen.

Ine Susanne Jensen og Thea Holte Sangedal Foto: Geir T Jensen

Påskeaften er det EM  for kvinner og Youth, og Randabergjentene Thea Holta Sangedal og Ine Susanne Jensen (til høyre)  kunne neppe fått en bedre ramme rundt sin internasjonale debut. Susanne  er 17,  har kjørt trial siden hun var i 10-årsalderen og trener 4-5 ganger i uka – og har som mål i år å klatre så høyt opp på KB-listene som mulig. Thea er 15,  har kjørt i 4-5 år – og starter Norgescupsesongen  i KC.  Begge gleder seg til utenlandsløp, selv om det så klart er litt nerver i spenn nå rett før det braker løs!

Sverre Lundevold foto: Marianne Lundevold

Sverre Lundevold (15)  starter i Youth, han har vært ute og reist før med en 4.plass sammenlagt i 2010 som foreløpig toppnotering. Årets mål er ikke unaturlig seier i Youth Cup, i følge team Norway-sjef Marius Dammyr!

Søndag er det klart for gutta med førerkort , her finner vi rutinerte Ib Vegard Kaasa Andersen og Håkon Pedersen klare for start i seniorklassen. Begge har valgt å ta et år der de virkelig satser, og har tilbragt vinteren i Spania hos Jordi Pasquet for å forberede seg maksimalt. Marius Dammyr mener begge har tatt noen sjumilssteg, og det blir spennende å se hvordan det slår ut i konkurranse. Årets mål er topp 7 i enkeltløp, og topp 15 sammenlagt, og Marius mener gutta er godt forberedt både fysisk og psykisk foran sesongens første løp.

I juniorklassen er Norge ikke representert denne gangen, men vi har en aksje i menn +40 der Magnus Liljeblad (svensk, men gift og bosatt i Oslo!) skal forsøke å forsvare fjorårets sammenlagtseier..
Trialavisa ønsker alle lykke til, og lover å komme tilbake med resulater og bilder!

Sara Hemmert