Avslutning i Madrid
Startside ] Opp ] 1. Runde Sheffield ] 2. Runde i Marseille ] 3. Runde Granada ] 4. Runde i Milano ] 5. Runde Barcelona ] 6. og 7. Runde ] 8. Runde i Mahon ] [ Avslutning i Madrid ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

20.03.06

Raga en verdig mester.

Med enda en rundeseier i Madrid tok spanjolen sin 4. VM tittel.

Adam Raga var suveren, med 7 seiere i årets Indoor VM kunne det ikke være tvil selv om Cabestany, Bou og Fajardo leverte jevnt gode resultater. Men, nettopp konkurransen fra nevnte 3 førte til at Adam ikke fikk ro til å ligge på latsiden, han ble nødt til å gi alt i løp etter løp. Egentlig hadde Raga tittelen i lomma da han vant i Sao Paulo (Brasil) hvor Cabestany havnet på 5. plass. Cabestany vant uken derpå i Buenos Aires (Argentina) men da var toget kjørt vor tittelen.

Fujinami var best av "4 takt kjørerne" men dessverre ødela han hånden i Argentina og derved fikk han ingen plassering i Madrid.

Den totale VM tabellen kan du se ved å gå til Opp på venstre siden.

Årets 4 beste, fra venstre oppe: Raga, Cabestany, Bou, Fajardo. Foto Todo-Trial