1. Runde i Spania
Startside ] Opp ] [ 1. Runde i Spania ] 2. Runde i Portugal ] EM-Damer og Youth 1. Runder ] 5.Runde i Polen ]

post@trialavisa.no Tlf :90 77 61 06

02.04.06

Fransk seier i begge klasser.

Tøff for Nordens kjørere.

Det er utvilsom en berikelse for trialsporten når franske kjørere hevder seg helt i toppen, når vi så også ser ungdommer fra England på pallen er det tydelig at Spania får konkurranse. Derved øker den internasjonale interessen og mangfoldet.

I den åpne EM klassen startet også en svensk og en finsk kjører. Sveriges Fredrik Johansson kom på en hederlig 12. plass ok kunne derved sanke EM-poen. Henri Himmanen tok 16. og misset derved EM-poeng med en plass.

I 125 klassen slet våre 2 norske deltagere mot et vesentlig sterkere startfelt en uken før ved det spanske mesterskap. Det ble en 23. plass for Tandberg og 24. plassen for Strand-Larsen. Derved hadde de 4 konkurrenter bak seg.

Laia Sanz startet i den åpne EM klassen og var så uheldig å pådra seg en skade som medførte transport til sykehuset, etter det vi erfarer er hun dog snart frisk.